Blog

nieuw jaar, nieuwe kansen :)

Daar zit ik dan , achter mijn computer. De regent valt weer met bakken uit de hemel en ik kan mezelf maar met moeite aan het werk zetten.
Zoveel bruidsparen gezien afgelopen jaar, zoveel mooie momenten vast mogen leggen.... kan ik dat dit jaar weer bereiken, overtreffen misschien?

Allereerst is het handig dan om weer eens wat foto's op deze site te zetten. Er zijn teveel mooie foto's die ik jullie nog niet heb laten zien.
Dat is natuurlijk niet slim ;)

Met het uitzoeken van de foto's en het openen van deze pagina, voel ik de energie al weer komen! Wat leuk toch om dit allemaal weer te zien, de emotie weer te voelen en
me te gaan richten op aaaaaaal die bruiden die nog mogen gaan trouwen!
Ik leg al dat geluk met liefde vast!!

Hier een aantal foto's van de laatste van 2014, Jessica en Dennis!

 

  

  

    
 

Wat een mooooooi seizoen!!

Lieve mensen,

Wat een geweldig seizoen was dit zeg!! ik ben overdonderd, overweldigd, bijna verblind en geemotioneerd en geenthousiasmeerd door zoveel mooie en lieve

bruidsparen.

Eens te meer heb ik mogen ervaren wat een geweldig beroep ik heb! Nee eigenlijk geen beroep, maar een passie voor trouwen en fotograferen die ik prachtig kan combineren.

Elke keer weer voel ik me vereerd als ik een van de belangrijkste dagen van een paar mensen mag vastleggen en meemaken.

Bedankt bruidsparen die ik heb mogen fotograferen, jullie hebben er voor gezorgd dat ik met nog meer liefde, passie, zorgzaamheid en perfectie ben gaan fotograferen.

 

  

Seizoen

Het seizoen is begonnen! Inmiddels mijn derde bruiloft gefotografeerd dit jaar.
Iedere keer weer heb ik de "wedstrijdspanning" in mijn lijf als ik op weg ga naar het bruidspaar.